dejting råd kryssord Välkommen till Birthday.se - Sveriges födelsedagsportal på nätet

dejta äldre kvinnor alkohol Birthday.se är till för dig som vill hålla koll på, och aldrig glömma, en födelsedag. Vi erbjuder en kombination av faktabaserad information om födelsedagar och namnsdagar, spännande kringtjänster, påminnelser och aktuella presenttips.

Födelsedagsfirande

dejtingsajter utan registrering online Birthday lanserades den 11 maj 2006. Målet var att bygga upp en marknadsplats för födelsedagspresenter i en inbjudande miljö och att snabbt bli sedda som det naturliga alternativet när det kommer till födelsedagar. Användarnas intresse över vår sajt och dess möjligheter blev så stor att vi fick kapacitetsproblem. Vi hade aldrig kunnat drömma om att så många som drygt 100.000 människor skulle gå in på vår sajt. Samtidigt!

hrvatski dejtingsajt Efter att siffrorna stabiliserats besöks Birthday.se idag av mellan 300-400 000 unika besökare varje vecka. Och runt en miljon unika per månad. Det görs mer än tio miljoner sökningar i födelsedagssökmotorn varje månad. Och det bara ökar!

dejta japan oktober Våra marknadsundersökningar som föregick lanseringen visade ett tydligt behov av en hemsida som kunde erbjuda en kombination av faktabaserad information om födelsedagar, spännande kringtjänster och aktuella presenttips. Och, vår utgångspunkt i arbetet med hemsidan har varit att hitta en bra balans mellan detta och den omtanke som ligger i att uppvakta en god vän. Vi hoppas att Birthday.se tillgodoser dessa behov och att vi under resans gång, tillsammans med dig som besökare, får möjlighet att kontinuerligt förbättra din hemsida om födelsedagar, Birthday.se.

dejta japan juli Birthday.se ägs och drivs av e-handelsbolaget Berlock Information AB i Enköping, vars huvudsakliga affärsidé är att koppla samman databaser med tjänster och funktioner som ska underlätta tillvaron för både företagare och privatpersoner. Bolaget startades 2005 och har knutit till sig personer med dokumenterad erfarenhet och framgång kring internet i allmänhet samt elektronisk handel och media i synnerhet. Företagets strategi är att nyckelpersoner skall komplettera varandra och via de omfattande nätverk, samtliga av Berlock förfogande över, säkerställa företagets framgång på marknaden.

dejta japan januari dejtingsajt krogen göteborg Berlock Information AB
Box 1008
745 27 Enköping

Logga in

dejtingsajt krogen ensam

Glömt lösenord

dejta japan huset Glömt lösenordet? Inga problem! Fyll i din e-postadress så skickar vi dig en länk där du kan fylla i ett nytt lösenord.

dejtingsajt krogen värnamo

dejta japan visum

Bli medlem

dejtingsajt krogen norrköping Fyll i dina uppgifter nedan och klicka sedan på bli medlem. Vi skickar då ett lösenord till din e-postadress.

dejta äldre kvinnor flashback Medlemskapet är gratis och kan när som helst avslutas.

dejtingsajt krogen yachts dejtingsajter för under 18 juli

dejtingsajter omdöme engelska

Välkommen till

Birthday.se

dejtingsajter omdöme korsord För att få ut så mycket som möjligt av
Birthday.se behöver du bli medlem

dejtingsajter badoo iphone Då får du tillgång till alla träffar
i sökresultatet och du kan även
skapa påminnelser när
dina vänner fyller år.

dejtingsajter omdömen

dejtingsajter omdöme läkare Medlemskapet är gratis
och kan när som helst avslutas.

dejtingsajter badoo login För att få tillgång till vår databas,
krävs ett svenskt medborgarskap.
Därför behöver du fylla i ditt personnummer.

dejtingsajter utan registrering pris Sökningarna är naturligtvis anonyma.

dejtingsajt krogen borås

dejta japan usa Medlemskapet är gratis
och kan när som helst avslutas.

Påminnelse sparad

dejta japan pris Din påminnelse dejtingsidor flashback forum nätdejting bra presentation dejtingsida {NAME} är sparad och påminnelse kommer att skickas till din e-postadress

Välkommen in

dejting råd jobs Som inloggad medlem har du nu tillgång till samtliga funktioner.

dejtingsajter som är gratis comhem dejtingsida för barn youtube Tips - När du sökt rätt på din vän kan du klicka på länken dejtingsajter omdöme mall påminn mig. Då kommer du få påminnelser skickad till din e-post lagom till din vän fyller år.

dejtingsajter badoo account dejtingsajter badoo app dejtingsajter badoo hjälp Vänliga hälsningar
Personalen på Birthday.se

Välkommen!

dejtingsajter badoo gratis Du har blivit medlem, ett mail har skickats till din e-postadress med ett lösenord.

dejtingsajter badoo betalning Obs! Har du inte fått något mail inom ett par minuter, Kolla din skräppost/spam. Det finns en möjlighet att det har hamnat där.

dejtingsajter badoo sök Vänliga hälsningar
Personalen på Birthday.se

Fler träffar

dejta 2 st samtidigt kortare För att se fler än 100 träffar så behöver du logga in!

vilka dejtingsajter är bäst film pannkakan dejting reglerpannkakan dejting råd

dejtingsajter badoo konto